Ansökan

Gör din Ansökan

Vilken verksamhet är du intresserad av?

Välj vilken verksamhet du vill ansökan till nedan.

Vi finns här för dig

Vill du flytta in hos oss?

Blir du sugen på att ansöka om en plats hos oss eller bara få veta mer om boendet? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor.

Ansökan LSS Barn & Ungdomsboende

Beslut om LSS-boende 9.8 § LSS

Beslut om boende på Kämpe ungdosmboende tas utifrån att du som elev eller via hjälp av vårdnadshavare eller närstående ansöker om insatsen 9.8 § LSS. För att få rätt till insatsen skall du tillhöra personkrets 1 enligt 1 § LSS, vilket innebär diagnos inom Autism, Asperger syndrom eller autismliknande tillstånd- samt att du utan denna insats ej får dina behov tillgodosedda. En LSS – handläggare på Socialförvaltningen i din hemkommun kommer efter ansökan av insats att utreda om du har rätt till insatsen 9.8 § LSS.

Vill du veta mer innan du ansöker?

Vill du besöka verksamheten eller få ytterligare information om verksamheten samt hur ansökan till boendet går till ta kontakt med vår Enhetschef Richard Landt

Ansökan familjeboende

Just nu söker vi fler familjehem

Har du eller någon du känner utrymme att ta emot en ungdom i behov av engagemang och trygghet? Har du/ni ett varmt hjärta, ett stort mått tålamod och är hemma större delen av dygnet av någon anledning? Har du/ni även intresse för att lära om eller erfarenhet av barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser eller som av andra orsaker har ett stort behov av extra engagemang, tydlighet och trygghet? Då kan du/ni vara just de personer vi efterfrågar. Kämpe AB ger alla sina familjehem utbildning, stöd och handledning för samtliga uppdrag. Vi söker nu familjehem i och runt Mälardalen och Stockholm med omnejd för placeringar av kortare och längre uppdrag.

Vill du veta mer innan du ansöker?

Är ni intresserade, kontakta Susanne Williams eller Richard Landt på Kämpe Familjehem för mer information.