Vi som arbetar här

En trygg famn där det behövs

Vi som kämpar för dig

Vi är ett härligt gäng med stor erfarenhet … Nedan presenterar vi oss lite närmare. Vill ni veta mer så är ni välkomna att kontakta oss.

Richard Landt

Föreståndare

”Kämpes atomsfär skall för alla samarbetspartners och elever upplevas av glädje, kunskap, lugn och värme.”

Mikael Andersson

Boendecoach

”Jag är tacksam över alla år som socialarbetare och ser framemot ytterligare många år med dessa klockrena ungdomar. Vi är alla människor och alla ska få stöd och hjälp som behöver det”

Christopher Hugo

Boendecoach

”Jag brinner för det arbete jag gör och för mig är det en ära att ta del av den utveckling som vi ser och upplever att våra ungdomar gör på vårt boende”

Monica Linddal

Boendecoach

”Ungdomarna i samhället är vår framtid. Därför tycker jag att det är jättekul och jobba här. Har tidigare arbetet med ungdomar och sedan med vuxna. Nu är jag tillbaka och jobbar med ungdomarna.”

Beatrice Landt

Boendecoach

”Mitt arbete är oerhört givande då jag tillsammans med mina kollegor får möjligheten att hjälpa våra ungdomar och se dem utvecklas som individer”

Anna Strid

Boendecoach

”Jag inspireras och utvecklas med våra ungdomar. De ger mig insikt och ny syn på livet. Vårt boende är tryggt och mina kollegor utvecklar mig genom utbildning och ansvar. Jag trivs jättebra på Kämpe”

Susanne Williams

Extern Familjehemskonsult

”För mig är det viktigt att arbetet med människor sker med kvalité och jag anser att alla människor förtjänar en chans till gott liv.”

Vi finns här för dig

Vill du flytta in hos oss?

Blir du sugen på att ansöka om en plats hos oss eller bara få veta mer om boendet? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor.